Lite om Lena

Jag beskriver mig själv som pysslare och ägnar mig åt kreativa och hantverksmässiga aktiviteter som hobby. Mitt pysslande kan innefatta en mängd olika tekniker och material, såsom att gjuta i gips, sticka, virka, teckna, sömnad, träbearbetning, tyg, trä, lera, färg, gips, betong m.m.

Jag är entusiastisk och passionerad i mina projekt, njuter av processen att skapa något med mina händer och till viss del med maskiner och finner glädje i att uttrycka min kreativitet. Jag har ett organiserat pysselrum med olika förvaring, verktyg och material som saxar, lim, penslar, färg. 

För mig är pysslet ett sätt att koppla av och vara i nuet, samt ett sätt att skapa personliga och unika presenter eller dekorationer.

Varför välja mig?

Unika alster med lång erfarenhet och kreativitet för speciella tillfällen

Erfarenhet i handarbete

Lång erfarenhet i olika tekniker och material

Kreativa och unika alster

Unika och speciella presenter för bröllop, dop, födelsedagar

Personliga gåvor

Skapar minnesvärda presenter såsom kärleksgåvor och specialbeställningar

Mina Handarbeten

Välkommen in till min kreativa värld

Unika handarbeten är skapelser som är tillverkade för hand, vilket ger dem en personlig och enastående karaktär. Varje objekt bär på en distinkt känsla av kreativitet och hantverksskicklighet.

Börja med att ta fram papper och penna, så att du kan anteckna de artikelnummer du ev. önskar beställa. Samla alla i ett och samma formulär (så det blir ett och samma paket av din order)

Önskar dig en trevlig resa här på Lenas Handarbeten